Освен с ангелски глас Елия от 4Magic приковава погледите на жадните за творчество

...
Освен с ангелски глас Елия от 4Magic приковава погледите на жадните за творчество
Коментари Харесай

Елия от 4Magic представя първата си изложба със собствени картини

Освен с благ глас Елия от 4Magic приковава погледите на жадните за творчество и с невероятните си рисунки, които певицата споделя за първи път публично на независима галерия, на която в границите на месец (21 октомври-21 ноември 2020 година) ще бъдат показани 25 разнообразни композиции на 30 платна. 

Елия рисува от дребна, а ентусиазъм черпи от хората и пейзажите, които я заобикалят. В творчеството ѝ няма правила, сама се е научила да рисува и го прави с ръце, без да употребява четки. Ателието й се обитава в гаража в задния двор на дома ѝ. Техниката, която употребява е изливна, с акрилни бои, а хубостта й се крие в това, че по време на рисуването се получават изцяло непредвидени форми.

„ Резултатът от този метод на изобразяване развива въображението на хората и това ме въодушевява. Когато лисвам цветовете се получава в началото една форма, която по-късно трансформирам върху платното. Колкото повече се вглеждаш в дадена картина, толкоз повече забавни форми откриваш в нея, тъкмо както в небето и облаците “, споделя Елия.

На въпроса по какъв начин се е решила да направи галерия, тя дава отговор: „ Всички картини, които съм създавала досега, съм подарявала на близки и другари по разнообразни мотиви. Най-голямата комбинация от три картини, подарих на брат си за рождения му ден. Тогава той ме попита за какво не се престраша да споделя пристрастеността си с по-голяма група хора. Сякаш ми трябваше повече самонадеяност и в този момент се веселя, че изложбата е реалност “.

Елия продължава да жъне триумфи и като част от 4Magic, които към този момент могат да се похвалят с неповторима серия от четири следващи супер сполучливи плана – след „ Together “ („ Вечерай Радо “), „ Колко ми липсваш “ и „ Вселена “, последният им сингъл „ XO XO “ е към този момент 14 поредни седмици в ТОП 10 класацията на най-излъчвани песни на български реализатори в родния ефир.

В момента девойките работят по идващия си сингъл, който следва да излезе през ноември.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР